Apex Legends Hızlı Level Atlama Nasıl Yapılır?

'Genel Soru - Cevaplar' forumunda Admin tarafından 16 Şub 2019 tarihinde açılan konu

  1. Admin

    Admin Administrator Site Yetkilisi Admin

    Apex Legends Hızlı Level Atlama Nasıl Yapılır?
    Apex Legend hızlı level atlama ile iki ayrımlı ödüle sahip olabilirsiniz. Bunlar Apex Packs ve Legend Tokens. Apex Packs kazanarak bol bol kozmetik eşyaya sahip olabilirsiniz. Legend Tokens ise harbi Nakit harcamadan oyun içerisinde kozmetik eşya satın almanın Biricik yoludur. Her ikisine sahip olmak için yapmanız şart olan Biricik şey level atlamak.

    Apex Legends’da XP kazanıp, level atlamak için yapmanız gerekenler gerçekte çok kolay. Bol bol oynayıp rakiplerinizi alt faktörüz gerekiyor. ama ayrıntıları yakalayarak henüz fazla XP kazanır, henüz fazla Apex Pack açabilir ve bu sayede henüz fazla kozmetik eşyaya sahip olabilirsiniz.

    “Unutmadan leveliniz ne kadar yükselir ise rakipleriniz de o kadar kuvvetli olacaktır.”

    Apex Legends’da level atlamanın Biricik yolu bol bol XP kazanmaktır. henüz fazla XP kazanmak için aşağıda yer Meydan başlıkları okuyup oyun içerisinde uygulayın.



    Sizde Apex Legends Oynamak İstiyorsanız Hemen Apex Legends indir Tıklayın

    [​IMG]
    Apex Legends Hızlı Level Atlama



    Apex Legends’da Nasıl XP Kazanılır? XP Tablosu
    Level atlamanız için yapmanız gerekenleri ve en çok XP veren başlıkları sizler için listeledik.

    İlk Düşmanı Öldüren Sen Ol
    Oyun başladıktan sonra ilk kill Meydan oyuncu ekstradan 500 XP kazanır. Bunun için yakın ve kalabalık bölgelere atlamanız ve tehlikeye kucak açmanız gerekmekte.

    Kill Leader Siz Olun
    şayet oyun içerisinde en çok oyuncuyu öldüren siz olursanız ekstradan 500 XP kazanırsınız.

    Şampiyon Takımı Yok Et
    Her tur başında sana o turun şampiyon takımı gösterilir. şayet bu takımı oyun içinde yok ederseniz 500 XP “Champion Slayer” bonusu kazanırsınız. şayet bu şampiyon başka bir takım tarafından öldürülürse, ölen takımın adına başka bir takım tur şampiyonu olarak belirlenecektir. Belirlenen başka şampiyonu da alt ederseniz, tekrar 500 XP kazanabilirsiniz.

    Şampiyon Kadro
    şayet maç nihayetinde takım içerisinde ki en iyi oyuncu sizseniz ekstradan 500 XP kazanacaksınız demektir.

    Arkadaşlarınız İle beraber Oynayın
    şayet arkadaşlarınız ile beraber oynarsanız, hayatta kalma bonusu olarak verilen XP puanına %5 henüz fazlası eklenir.

    Karşına Çıkanı Öldür
    Karşına çıkan bütün rakiplerini öldür. Sakın faydalı bırakma. Çünkü öldürdüğün her Hasım başına 50 XP kazanırsın.

    Rakibe Ne Kadar fazla Hasar, O Kadar fazla XP
    Oyun içerisinde rakibinize ne kadar çok hasar verirseniz o kadar çok XP kazanma şansını yakalarsınız. henüz fazla hasar vermek için rakibinize headshot atın Ya da yüksek hasara sahip silahlar ile oynamayı deneyin. 1 XP kazanmak için vasat 4 hasar puanına sahip olmanız gerekiyor. başka bir deyişle 100 hasar puanında 25 XP kazanırsınız.

    Takım Arkadaşınızı Kaldırın
    Takım arkadaşınız düştükten sonra kaldırın. Her kaldırma başına 25 XP kazanacaksınız.

    Takım Arkadaşınızı Tekrar Canlandırın
    şayet takım arkadaşınız düştükten sonra öldürüldüyse, onu tekrardan canlandırma şansınız bulunmakta. Arkadaşınızın loot box’ına bakın çıkan kartı alıp, belirtilen canlandırma noktalarında arkadaşınızı oyuna tekrar iç edin. Bu canlandırma sana ekstradan 200 XP kazandıracaktır.

    En fazla Sen Hayatta Kal En Fazla XP’yi Sen Kazan
    Oyunda ne kadar çok hayatta kalırsanız o kadar çok XP kazanma şansınız oluyor. 20 ile 22 dakika arasında hayatta kalırsanız vasat 4000 ile 4250 özüt XP kazanırsınız. Dakikada vasat 180 ile 225 XP kazanma şansınız Mevcut.

    Oyunu Kazan
    Ne kadar zor olsa da oyunu şayet siz kazanırsanız 900 XP cebinizde demektir. Ayrı olarak maçı ilk 3 içerisinde bitirirseniz ekstradan 300 XP kazanırsınız.



    Apex Legends Rehberi

    Kaynak: https://www.fullindir.club/apex-legends-hizli-level-atlama-nasil-yapilir/
     

Bu Sayfayı Paylaş